MvC8

MvC8

deProjectenDe 'stoepborden' van Bakkerij Neplenbroek bijvoorbeeld. 
Steigerhout in combinatie met buisframes en een 'krijtbord'.

deBoomhutBende doet meer dan hutten alleen! Dat had je vast al begrepen uit de foto's en artikelen op deze site. Hieronder vind je diverse 'projecten' die we hebben uitgevoerd. Altijd met hout, vaak voor kinderen maar eigenlijk altijd buiten geplaatst!


Samen met oprichter en eigenaar Cor Denneman van Forest Returns hebben we een prachtig reklame doek opgehangen naast het koetshuis van Landgoed Beukenrode. Het doek vermeld de diverse activiteiten van Cor, zo is Cor de aanjager van een groot aantal bedrijven en organisaties. Wereldwijd beheert hij Landgoedenren en plantages. Het doek is weer geleverd door Jan de Winter van Showprint! Niemand kan meer om Forest Returns heen!!


Op Landgoed Beukenrode in Doorn de bewegwijzering uitgebreid met een enorme plattegrond. Het doek verteld bezoekers waar ze naar toe moeten om een van de vele bedrijven op het terrein te bezoeken. Het doek is afkomstig van Showprint. De houten konstruktie is door deBoomhutBende gemaakt. In nauwe samenwerking werd de grootte en plaats van het bord bepaald. Niet te missen bij binnenkomst!Natuurlijk en nog lekker droog ook! Want daar zorgen we voor bij deBoomhutBende. In de zomer heerlijk in de schaduw van je sedumdakje naast de regenton die voor verkoeling zorgt. In de herfst turen in de regen zonder een nat pak en in de winter bij een vuurkorfje en een glaasje gluhwein... En als het voorjaar aanbreekt kun je alvast naar buiten omdat je dan alweer lang genoeg binnen gezeten had! deBoomhutBende bedenkt, ontwerpt en creeert een prachtig passende overkapping in de tuin. Uitsluitend met 'groene elementen'


Sinds enige tijd heeft ASU Advies aan de Hoofdstraat in Driebergen de beschikking over een natuurlijke fietsenstalling. De medewerkers kwamen al graag op de fiets maar hebben nu helemaal geen reden meer om deze thuis te laten. In een hoek van de tuin is een comfortabel 'fietsenhok' opgericht. En zoals deBoomhutBende dat als geen ander kan werd de bestaande boom geintegreerd in het dak. Veel fietsplezier met z'n allen!


NOSHEADLINES

filmpje slacklines

OutDoor Tour